Мобильная версия
НОВОСТИ СПРАВОЧНИК ВЕБ-РЕСУРСЫ ВЕБ-ВИЗИТКИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ФОРУМ СТАТЬИ
Баннерообмен
  Украинские 100x100
Юридическое обеспечение портала
Юридическая фирма "ЭВЕРЕСТ"
Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович

taurus@skyland.com.ua

Форум - Государство и общество - Журналістське розслідування «Зона конфлікту»

Самые популярные темы Сейчас на форуме:
0 участников
13 гостей
Добро пожаловать! Вы не зарегистрировались или не ввели пароль.

Государство и общество

Новая тема

~~~START~~~Журналістське розслідування «Зона конфлікту»~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~
Добавить
~~~START~~~deen~~~END~~~ 24.05.2019; 13:41
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~У цьому відео https://vimeo.com/301467602 розповідається про: "5 січня 2009 року відбулися позачергові збори ТзОВ «Октант» і саме з цього дня конфлікт увійшов в активну фазу, частина співвласників про ці збори нічого не знала, інша частина участі у зборах не брала. Повідомлення про збори були подані не вчасно, за днів 15 можливо 18, порядок денняй не був зафіксований так, як необхідно, тому не було чого іти, адже повістка дня мала прослухатися і обговоритися, тому нема про що говорити. Найцікавіший момент, згідно з протоколом зборів в них брав участь один з учасників, що вододіє 20% голосів, насправді він був у будинку, де проходили збори. Але згідно його заяви у правоохоронні органи, засвідченої нотаріально, повідомлення про проведення 5 січня 2009 року позачергових загальних зборів учасників ТзОВ «Октант» не отримував, участі у позачергових загальних зборах не брав, жодних документів пов’язаних з проведенням позачергових зборів учасників ТзОВ «Октант» 5 січня 2009року не підписував, а без його участі збори вважаються не дійсними.
Протокол позачергових загальних зборів учасників ТзОВ «Октант», які відбулися 5 січня 2009 року інакше, як фількіною грамотою, як колись казали в народі, назвати не можна. Ті з нас, а їх більшість, які коли-небудь в житті брали участь, чи в проспілкових, чи в зборах акціонерів пам’ятають, що перш за все в звітно-виборних зборах траба було зареєструватись. Цього тут зроблено не було і це перше грубе порушення. Наступний момент, як ми пам’ятаємо в зборах, коли йдеться про заміну директора, перш за все ставиться питання про звільнення чинного директора, за це голосують акціонери або громадяни: за, проти, утримався. Наступним питання,
Як правило ставиться обговорення нового директора і затвердження його на посаді, також голосується: за, проти, утримався. Цього тут зроблено небуло. Скажімо по третьому питанню: слухали Шийко О.Я., який запропонував звільнити з посади генерального директора товариства Савицького, та призначити генеральним директором товариства Артемова Ігоря В’ячеславовича. Хто проголосував, яким чином проголосував – невідомо. Лише в кінці написано: голосували за 50%, не голосував учасник, який участі в цих зборах не брав і таким чином ці збори варто визнати не правомірними. Тим більше, що збори затверджені печаткою, а як ми знаємо з слів генерального директора Савицького, печатка 5 січня 2009року, в той день, коли проходили збори, знаходилась в нього в сейфі і участі в зборах не брала, тобто поставити її на цьому протоколі не могли. Тут питання до правоохоронних органів: «Яким чином появилась ця печатка на протоколі» і варто цей протокол визнати не дійсним.
І це був перший крок до класичної рейдерської атаки. Ми хочемо звернутися до посібника, до колишньої голови фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко, адже про рейдерство Вона знає з власного досвіду: Типові стратегії поглинання/захоплення підприємства.
- проведення загальних зборів з порядком денним : про заміну керівництва. Саме такий головний лейкмотив цих зборів, що відбулись 5 січня 2009року, а генеральний директор Володимир Савицький продовжував працювати на своїй посаді, навіть не підозрюючи, що він вже і не директор. Так продовжувалось до 5 березня 2009 року. Про збори, які відбулися 5.01.2009р. директор ТзОВ «Октант» нічого не знав, лише 5 березня 2009року, після цього, як сталося силове захоплення, його повідомили співробітники, що виявляється 5 січня 2009р. було обрано нового директора, що всі зміни внесені вже управлінням реєстрації про заміну директора і надіслані повідомлення і в податкову службу і в статуправління по заміні генерального директора. Лише 5 березня 2009року це столо відомо. Співвласник дізнався, що є новий директор лише 5 березня 2009року. його представили працівникам. Співвласник його перший раз побачив. Виконував обов’язки директора Савицький В.М. з ним начальник канатних доріг туристичної бази «Захар Беркут» нормально спілкувався: мотор відправлявся на ремонт, закуповувалися рації, акумулятори до них. Тобто Савицький В.М. виконував свої обов’язки до 5 березня 2009 року. "
Журналістське розслідування «Зона конфлікту»
Автор Ярослав Паньчишин
Редактор Анна Кузюта
Режисер Ольга Білянська
Оператор Юрій Матьора
Відео інженери Олександр Федосеев, Микола Єрега, Ігор Ковалишин
Керівник проекту Мирослав Мединський~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~




Вход для зарегистрированых:

Для того чтобы иметь возможность задавать вопросы и отвечать на них - зарегистрируйтесь. Если вы зарегистрированный пользователь - введите свой пароль и email
* E-mail:
* Пароль:
Сохранить данные о пользователе
 
Чтобы напомнить пароль - введите только email и пароль Вам вышлют по почте
Ссылки
Продвижение оптимизация сайтов Харьков
эффективное продвижение сайтов в поисковых системах
Рекламное агентство Харьков:
изготовление и размещение наружной рекламы, типография, реклама в метро