Мобильная версия
НОВОСТИ СПРАВОЧНИК ВЕБ-РЕСУРСЫ ВЕБ-ВИЗИТКИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ФОРУМ СТАТЬИ
Баннерообмен
  Украинские 100x100
Юридическое обеспечение портала
Юридическая фирма "ЭВЕРЕСТ"
Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович

taurus@skyland.com.ua

Форум - Государство и общество - разрешение

Самые популярные темы Сейчас на форуме:
0 участников
30 гостей
Добро пожаловать! Вы не зарегистрировались или не ввели пароль.

Государство и общество

Новая тема

~~~START~~~разрешение~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~
Добавить
~~~START~~~Горыныч~~~END~~~ 22.12.2005; 06:01
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Через какое время в Украине надо переоформлять разрешение на огнестрельное оружие? И что надо для оформления самого разрешения?~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~

~~~START~~~kilav~~~END~~~ 03.02.2006; 02:24
~~~START~~~kilav05@bk.ru ~~~END~~~
~~~START~~~Знаешь, лучше не оформляй. Т.к. с этой тупой властью каждое разрешение стало оформлять намного сложнее!~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~

~~~START~~~Сервер Фахриев~~~END~~~ 03.02.2006; 14:12
~~~START~~~server2@ukr.net 319727760~~~END~~~
~~~START~~~Анализ дествующего законодательства Украины дает взможность дать Вам такой ответ (даю на языке оригинала, чтобы не потерять смыслвой нагрузки при переводе)

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 червня 1992 р. N 2471-12 “Про право власності на окремі види майна” правом придбання мисливської гладкоствольної зброї користуються громадяни України, які досягли 21-річного віку, а мисливської нарізної зброї — 25-річного віку, на холодну та пневматичну зброю — 18-річного віку. Кількість зброї, яку може мати громадянин України, не обмежена, однак власник зброї повинен забезпечити її безумовну схоронність. У разі наявності трьох і більше одиниць вогнепальної, пневматичної зброї, арбалетів приміщення (будинок, квартира тощо) або сейф (шафа) для її зберігання повинні бути обладнані охоронною сигналізацією, автономною або з виводом на ПЦН органів внутрішніх справ.
Для одержання в органах внутрішніх справ дозволу на придбання мисливської нарізної, комбінованої, гладкоствольної, пневматичної зброї, арбалетів громадянами подаються такі документи:
письмове клопотання щодо видачі дозволу на ім’я керівника органу внутрішніх справ;
заповнена картка-заява;
медичний висновок лікувального закладу про відсутність протипоказань, що перешкоджають придбанню зброї;
копію договору страхування;
довідка про проходження вивчення матеріальної частини зброї, правил поводження з нею та застосування;
платіжне доручення (квитанція) установи банку про оплату послуг за видачу такого дозволу.
Для одержання дозволу на придбання інших видів холодної зброї, її сучасних копій (катани, мечі, шаблі, кортики, кинджали тощо) з метою їх колекціонування громадяни в органи внутрішніх справ за місцем проживання подають заяву та квитанцію про оплату послуг за видачу дозволу.
Дозволи на придбання зброї видаються громадянам органами внутрішніх справ після пред’явлення паспорта або документа, який засвідчує особу. Невикористані дозволи мають бути повернені в органи внутрішніх справ.
Придбана громадянами гладкоствольна, нарізна, комбінована мисливська вогнепальна, пневматична та холодна зброя протягом десяти днів з дня придбання має бути зареєстрована в органах внутрішніх справ за місцем проживання власника з одержанням дозволу на її зберігання, носіння.
Для одержання дозволу на зберігання, носіння вогнепальної мисливської, гладкоствольної, нарізної, комбінованої та пневматичної зброї, арбалетів власниками в органи внутрішніх справ подаються:
письмове клопотання щодо видачі дозволу на ім’я керівника органу внутрішніх справ;
три фотокартки розміром 3 х 4 см;
дублікат дозволу на придбання зброї з відміткою магазину про продану зброю або інший документ, що засвідчує джерело надходження та приналежність зброї;
платіжне доручення (квитанція) банку про оплату послуг за реєстрацію зброї;
копію договору страхування, якщо такий не надавався при отриманні дозволу на придбання зброї.

При перереєстрації зброї (продовженні терміну дії дозволу на її зберігання і носіння) власниками в органи внутрішніх справ подається:
- письмове клопотання про продовження терміну дії дозволу;
- медична довідка про відсутність протипоказань, які перешкоджають володінню зброєю;
- копію договору страхування;
- платіжне доручення (квитанція) установи банку про оплату послуг за перереєстрацію зброї.
Під час перенесення або перевезення вогнепальна зброя має бути у розрядженому стані (для напівавтоматичної зброї відсутність патрона в патроннику). У всіх випадках під час перенесення або перевезення зброї, боєприпасів до неї власник зобов’язаний мати при собі дозвіл органу внутрішніх справ на право зберігання та носіння зброї.

Дозволи на зберігання й носіння мисливської вогнепальної, пневматичної і холодної зброї громадянами строком на 3 роки.

Джерело: Інструкція про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної і холодної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та зазначених патронів, а також боєприпасів до зброї та вибухових матеріалів

За реєстрацію чи перереєстрацію вогнепальної эброї, що належить 0,5 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян за кожну одиницю громадянам зброї Джерело ЄДИНИЙ ТАРИФ на послуги, пов’язані з придбанням, зберіганням, обліком, перевезенням вогнепальної зброї, боєприпасів до неї, вибухових матеріалів, а також щодо предметів, на які поширюється дозвільна система ЗАТВЕРДЖЕНИЙ постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1995 р. N 1060



Для отримання дозволу на придбання газових пістолетів (револьверів) громадяни подають до органу внутрішніх справ:
заповнену картку-заяву;
дві фотокартки розміром 3 х 4 сантиметри;
висновок (довідку) медичного закладу лікувально-кваліфікаційної комісії) встановленої форми (крім осіб, які мають дозвіл органу внутрішніх справ на зберігання і носіння мисливської та відомчої вогнепальної зброї);
квитанцію про оплату послуг, пов’язаних з оформленням документів для видачі дозволу на придбання газових пістолетів (револьверів) (за кожну одиницю).
Орган внутрішніх справ не більш яку місячний термін розглядає документи, і видає дозвіл на придбання газових пістолетів (револьверів) або мотивовано відмовляє у ньому.
Придбані газові пістолети (револьвери) протягом десяти днів з дня придбання подаються до органу внутрішніх справ для реєстрації та оформлення дозволу на їх зберігання (носіння): громадянами — за місцем проживання;
При цьому для отримання дозволу на зберігання (носіння) газових пістолетів (револьверів) їх власники (користувачі) подають до органу внутрішніх справ також корінець дозволу на придбання з відміткою спеціалізованого магазину про продаж газового пістолету (револьверу) та квитанцію (платіжне доручення) про оплату послуг, пов’язаних з оформленням документів для видачі дозволу на зберігання (носіння) газових пістолетів (револьверів).
Дозвіл на зберігання і носіння газових пістолетів (револьверів) видається органом внутрішніх справ терміном на три роки.
Патрони до газових пістолетів (револьверів), заряджені речовинами сльозоточивої та дратівної дії, продаються громадянам (користувачам) у спеціалізованих магазина і окремих секціях у разі пред’явлення дозволу органу внутрішніх справ на зберігання (носіння) відповідного газового пістолету (револьверу)
Для продовження терміну дозволу на зберігання (носіння) газових пістолетів і револьверів (перереєстрації) власник зобов’язаний за один місяць до закінчення терміну дії дозволу подати до органу внутрішніх справ за місцем проживання (юридичною адресою), наявні газові пістолети (револьвери) і такі документи:
заяву на ім’я начальника органу внутрішніх справ з проханням провести перереєстрацію газових пістолетів (револьверів), що є у нього:
квитанцію (платіжне доручення) про оплату послуг, пов’язаних з перереєстрацією газових пістолетів (револьверів);
висновок (довідку) медичного закладу (лікувально-кваліфікаційної комісії) встановленої форми.
У всіх випадках носіння газових пістолетів (револьверів) власник (користувач) зобов’язаний мати при собі дозвіл органу внутрішніх справ на право їх зберігання (носіння). У разі відсутності у особи такого дозволу пістолет (револьвер) до розгляду справи вилучається працівниками органів внутрішніх справ у встановленому порядку

Надеюсь, я сумел ответить на все вопорсы (и на незаданные, в том числе)

С уважением, Фахриев Сервер. експерт данной ветки форума директор юридической клиники Харьковской Областной Молодежной организации "ВМЕСТЕ".~~~END~~~

~~~START~~~Людям свойственно ошибаться, и они пользуются этим свойством часто и с удовольствием.~~~END~~~

~~~START~~~Горыныч~~~END~~~ 04.02.2006; 06:58
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Спасибо.~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~

~~~START~~~Сервер Фахриев~~~END~~~ 05.02.2006; 22:19
~~~START~~~server2@ukr.net 319727760~~~END~~~
~~~START~~~для Вас, Горыныч:
Не за что .Рад, что сумел помочь.
Будут вопросы обращайтесь.~~~END~~~

~~~START~~~Людям свойственно ошибаться, и они пользуются этим свойством часто и с удовольствием.~~~END~~~




Вход для зарегистрированых:

Для того чтобы иметь возможность задавать вопросы и отвечать на них - зарегистрируйтесь. Если вы зарегистрированный пользователь - введите свой пароль и email
* E-mail:
* Пароль:
Сохранить данные о пользователе
 
Чтобы напомнить пароль - введите только email и пароль Вам вышлют по почте
Ссылки
Продвижение оптимизация сайтов Харьков
эффективное продвижение сайтов в поисковых системах
Рекламное агентство Харьков:
изготовление и размещение наружной рекламы, типография, реклама в метро