Мобильная версия
НОВОСТИ СПРАВОЧНИК ВЕБ-РЕСУРСЫ ВЕБ-ВИЗИТКИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ФОРУМ СТАТЬИ
Баннерообмен
  Украинские 100x100
Юридическое обеспечение портала
Юридическая фирма "ЭВЕРЕСТ"
Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович

taurus@skyland.com.ua

Форум - Государство и общество - Мир та злагода під час релігійних свят

Самые популярные темы Сейчас на форуме:
0 участников
62 гостя
Добро пожаловать! Вы не зарегистрировались или не ввели пароль.

Государство и общество

Новая тема

~~~START~~~Мир та злагода під час релігійних свят~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~
Добавить
~~~START~~~УПА~~~END~~~ 13.10.2014; 15:49
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Релігійні свята, як правило, займають важливе місце в житті населення нашої країни. Так, 14 жовтня 2014 року православні віруючі святкують свято Покров Пресвятої Богородиці. Разом з цим, цього ж дня в Україні відмічається День Українського козацтва та День УПА.
На сьогодні, у складні часи, діяльність церкви, незалежно від конфесійної приналежності, є вкрай важливою складовою збереження міцної та незалежної України, оскільки допомагає підтримувати у віруючих духовний спокій та взаємопорозуміння.
Разом з цим, окремі представники громадсько-політичних організацій, на сьогодні, вдаються до закликів захоплення 14 жовтня 2014 року культових споруд Української православної церкви, як конфесії, яка сприяє сепаратистським проявам. Подібна діяльність напередодні та під час святкування вищевказаних свят може призвести до виникнення конфліктних ситуацій та ескалації протистояння, в тому числі на релігійній основі.
Враховуючи непростий час нашої історії та факт того, що в світі та Україні відбуваються серйозні потрясіння, ламаються моральні традиції і людина часто залишається беззахисною перед силами зла, нам необхідно згуртуватися, бути прикладом безкорисної любові і дарувати надію тим, хто її втратив.
Також існує виключна необхідність підтримання міжконфесійної злагоди та збереження толерантних взаємовідносин між керівництвом церков та віруючими, які є їх прихожанами, а також звичайними громадянами країни, напередодні та під час православних свят, зокрема, Покров Пресвятої Богородиці. Історія навчає нас, що в дні випробувань особливо необхідні тверда молитва і взаємодопомога, що можуть знищити темряву злоби та гріха.~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~




Вход для зарегистрированых:

Для того чтобы иметь возможность задавать вопросы и отвечать на них - зарегистрируйтесь. Если вы зарегистрированный пользователь - введите свой пароль и email
* E-mail:
* Пароль:
Сохранить данные о пользователе
 
Чтобы напомнить пароль - введите только email и пароль Вам вышлют по почте
Ссылки
Продвижение оптимизация сайтов Харьков
эффективное продвижение сайтов в поисковых системах
Рекламное агентство Харьков:
изготовление и размещение наружной рекламы, типография, реклама в метро