Мобильная версия
НОВОСТИ СПРАВОЧНИК ВЕБ-РЕСУРСЫ ВЕБ-ВИЗИТКИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ФОРУМ СТАТЬИ
Баннерообмен
  Украинские 100x100
Юридическое обеспечение портала
Юридическая фирма "ЭВЕРЕСТ"
Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович

taurus@skyland.com.ua

Форум - Недвижимость и строительство - Як покращити життя пенсіонеру, та ще й самотньому?

Самые популярные темы Сейчас на форуме:
0 участников
14 гостей
Добро пожаловать! Вы не зарегистрировались или не ввели пароль.

1  2   »

Недвижимость и строительство

Новая тема

~~~START~~~Як покращити життя пенсіонеру, та ще й самотньому?~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~
Добавить
~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 19.09.2018; 15:17
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Чи можна в Україні вижити на пенсію? Хто в країні опікується пенсіонерами? Хто турбується про те, щоб люди поважного віку мали гідне життя? Де їм взяти додаткове фінансування своїх потреб? Харчування, лікування, ремонту?
Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» пропонує надання допомоги (фінансової та догляду) пенсіонерам на засадах договору довічного утримання.
Ви отримуєте – разову виплату, щомісячні виплати, сплату комунальних послуг, за потреби – доглядальницю, допомогу в виконанні хатніх робіт, тощо.
Працюємо вже більше 10 років:
Головний офіс: м.Київ, 01004, вул. Терещенківська, 21, офіс 13
(044) 288 21 98
Телефонуйте в м. Харків: (057) 700 43 77

Детальна інформація - шукайте в гуглі за запитом "Пенсіон"~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 20.09.2018; 10:50
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Можливо, хтось із форумчан знає пенсіонерів, про яких ніхто не піклується, та яким потрібна допомога? Ви можете замовити для них книгу "Как изменить свою жизнь к лучшему". Ця книга підготовлена Центром "Пенсіон" і містить детальні роз'яснення про те, що таке договір довічного утримання, яким чином пенсіонер може використати свою нерухомість для покращення якості свого життя, історії підопічних Центру "Пенсіон", дехто з яких залишається з нами вже більше 10 років.
Також, ви можете ознайомитись з відгуками наших підопічних на каналі http://www.youtube.com (запит на пошук "центр пенсион").
Звертайтесь за телефонами:
(057) 700 43 77
(063) 313 87 73
(099) 546 56 73
(068) 954 36 10~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 24.09.2018; 11:06
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Центр "Пенсіон" чудово розуміє, що з віком щоденні побутові справи можуть стати для людинм складними. В поважному віці звичайне генеральне прибирання квартири може стати майже не вирішуваною проблемою.
А дрібні побутові негаразди? Випрати гардини, впала поличка, полагоди світильник, замінити розбите скло... Дуже часто пенсіонеру навіть нема до кого й звернутись із такими проблемами.
Мета Центру «ПЕНСІОН» - покращити якість життя людей поважного віку, тому ми прагнемо вирішити всі питання, які виникають у наших підопічних, відповідно догляд - одне з них.
Ми допомагаємо нашим підопічним із щоденними справами, а також забезпечуємо регулярний догляд на рівні, що перевищує «Державний стандарт догляду вдома», затверджений наказом Мінсоцполітики України від 13.11.2013р. за №760.
Телефонуйте, запитуйте, не втрачайте час:
(057) 700 43 77
(063) 313 87 73
(099) 546 56 73
(068) 954 36 10~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 01.10.2018; 18:04
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~На підставі договорів довічного утримання надається разова виплата, щомісячні фінансові виплати, догляд, оплачуються комунальні послуги. Пенсіонер отримує право довічного проживання в квартирі, а також можливість звернутися за допомогою коли вона потрібна.
При цьому допомога може бути різною - від придбання продуктів і ремонту сантехніки, і до щоденної допомоги людині, якій необхідний постійний догляд вдома.
Звертаємо увагу, що договір довічного утримання має істотну відмінність від продажу або дарування квартири, які не передбачають ніяких умов. Адже після підписання дарчої, новий власник не повинен розміщувати або дозволяти проживання в квартирі колишньому власникові.
А всі умови, які передбачені в договорі довічного утримання, і, наприклад, не виконуються - можуть послужити причиною для його розірвання.
Тому договір довічного утримання - це гарантія безпеки та покращення якості життя.~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 12.10.2018; 18:34
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» пропонує своїм підопічним послуги догляду:
- оплата комунальних послуг - Вам не потрібно витрачати час в чергах, за Вас все зроблять працівники Центру;
- придбання та доставка продуктів та товарів щоденного вжитку, ліків;
- приготування їжі;
- щоденне або генеральне прибирання;
- миття вікон;
- дрібний ремонт приміщення;
- послуги сантехніка;
- послуги водія, наприклад, щоб відвідати медичний заклад або пенсійний фонд;
- супровід в лікарню та додому після лікування;
- послуги доглядальниці;
- постійний цілодобовий догляд за лежачими.

Ми виконуємо послуги догляди на вищому рівні ніж передбачено згідно ДЕРЖАВНОМУ СТАНДАРТУ надання догляду на дому (наказ №760 Мінсоцполітики від 13.11.2013р.).
Телефонуйте в м. Харків: (057) 700 43 77

Детальна інформація - шукайте в гуглі за запитом "Пенсіон"~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 22.10.2018; 13:22
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Рішення про підвищення цін на газ вже прийнято, в результаті - вже з 1 грудня (саме до морозів) ми отримаємо новий тариф на тепло. Оскільки підвищення вартості газу становить 23,5% - Ви тільки уявіть собі січневі платіжки за тепло.
Самотнім пенсіонерам, які навіть отримують субсидію, доведеться особливо нелегко. І як виживати людям, які все своє життя пропрацювали, і крім квартири нічого не мають?
Центру «Пенсіон» можна довіряти. Заходьте на youtube канал "пенсійні", дивіться відгуки наших підопічних. Це реальні люди, життя яких змінилося на краще після підписання договорів довічного утримання. Можливо, це і Ваш шанс провести свою старість гідно!
Центр "Пенсіон" існує вже більше 10 років, має всі необхідні реєстраційні документи, офіс, який Ви можете відвідати в будь-який робочий день, необхідний штат співробітників: доглядальниці, майстри з ремонту, оператори концентру, та інші фахівці, що забезпечують надання догляду та всіх видів допомоги людям похилого віку.
Ми не роздаємо красиві обіцянки. Ми дійсно робимо життя наших підопічних кращим.~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 26.10.2018; 17:33
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Сьогодні, в п'ятницю, в Центрі «ПЕНСІОН» сталася приємна несподіванка. До нас у гості завітав підопічний Центру, Василь Васильович Підберезкін. Ми завжди раді гостям, але цього разу зустріч видалась удвічі приємнішою.
Справа в тому, що Василь Васильович має хоббі – він пише та видає цікаві романи. От і цього разу автор прийшов до офісу Центру презентувати свій новий твір – роман «Ніч з Афродитою», який побачив світ буквально на днях.
За чашкою гарячого чаю те теплими розмовами Василь Васильович розповів про власне життя і творчість на пенсії:
- Мені завжди подобалось вигадувати щось цікаве, і відтворювати це на папері. А коли вийшов на пенсію, часу для творчості стало більше. От і зайнявся книжками. Це захоплення рятує мене від нудьги, дає наснагу жити і працювати.
До Центру "Пенсіон" звернувся, бо була потрібна допомога, а покластися ні на кого. Дуже вдячний Михайлу Вулаху та всім співробітникам «ПЕНСІОНу» за турботу. Усі домовленості виконуються вчасно і в повному обсязі. Чесно, у свій час я навіть не думав, що допомога дійсно може бути чесною.
Мої друзі з «ПЕНСІОНу» - перші, кому я дарую власні книжки.

Нам дуже приємно таке відношення, адже воно свідчить про те, що наша робота дійсно потрібна, і наші підопічні її цінують.~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 29.10.2018; 14:41
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~До нашого Центру майже щодня надходять подяки від підопічних за догляд та турботу. Також ми завжди раді, коли підопічні самі навідуються до нашого офісу з будь-яких питань.

Під час одного з візитів ми попросили нашого підопічного, Миколу Андрійовича Хомко, сказати кілька слів про помічницю, яка приходить до нього додому та допомагає у домашніх справах. Ось що він розповів:

Ми з дружиною дуже задоволені, що маємо помічницю від ПЕНСІОНу. Вона приходить, допомагає у домашніх справах. Особливо слушною є допомога в закупівлях, адже моя дружина майже не виходить з дому, та й мені не завжди зручно йти до магазину. Також вона допомагає у щоденних потребах, таких як прибирання, мийка посуду, прання. Так як ми люди похилого віку, то іноді просимо у неї проконсультувати з якихось не зрозумілих нам запитань. Прийняли новий закон, щось з мобільним телефоном не так – усе до неї, вона ніколи не відмовляє, навіть коли її немає. Тоді телефонуємо


Також багато подяк надходить від підопічних нашим водіям, які щодня забезпечують їх транспортною підтримкою. Ось деякі з них:

Людмила К. «Дякую за допомогу. Водій Дмитро допоміг мені з пакунками, допоміг у виборі полиці у кімнату. Дуже неочікуваним було те, що по приїзді додому Дмитро сам запропонував встановити поличку і зробив це дуже професійно. Дякую ПЕНСІОНу за такого співробітника!»

Євгеній Х. «Хочу виразити подяку вашому водієві, який допоміг мені придбати усе для ремонту у ванній кімнаті, допоміг це все перенести до квартири, а також пішов до магазину за продуктами, адже мені було зле на той час. Добре що такі співробітники у вас є».

Наталія О. «Оцінка вашому водієві В’ячеславу – відмінно! Уважний, ввічливий, старанний, скромний, пунктуальний, відповідальний. Обережний водій. Забрав мене з лікарні, допоміг знайти виписку яку загубили лікарі, допоміг з речами».

Нам дуже приємно чути такі слова, адже це свідчення про те, що наша допомога дійсно потрібна.

Вам потрібна допомога? Телефонуйте в м. Харків: (057) 700 43 77, завітайте на наш сайт (запит "Пенсіон") та на youtube канал.~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 05.11.2018; 18:39
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~З настанням холодів і опалювального сезону розмір пенсій і наявність субсидії стають головними темами для обговорення пенсіонерами. Адже комунальні платежі з'їдають значну частину доходу людей похилого віку. Всі обіцянки "пенсіонери і малозабезпечені не відчують зростання цін на газ" - чистої води популізм, адже вгору поповзли ціни практично на все. Навіть якщо субсидія дозволить пенсіонеру не збільшувати свої витрати на опалення і гарячу воду, то в магазинах доведеться платити за новими цінами.
Для самотніх людей, у яких немає дітей і близьких родичів, здатних допомогти, ситуація стає вкрай важкою. Не варто тягнути з прийняттям рішення: просто зателефонуйте і дізнайтеся, яку допомогу Ви можете отримати на підставі договору довічного утримання.
Телефонуйте в м. Харків: (057) 700 43 77~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~

~~~START~~~Михаил_Вулах~~~END~~~ 14.11.2018; 13:40
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Вам, або комусь з Ваших знайомих поважного віку потрібна допомога?
Телефонуйте на нашу гарячу лінію та замовляйте книгу "Як змінити своє життя на краще"
В книзі Ви знайдете повну інформацію по договорам довічного утримання, детальний опис послуг Центру "Пенсіон", історії наших підопічних, фотографії працівників тощо. Зважте, що Центр "Пенсіон" не тільки надає матеріальну допомогу, яле й здійснює догляд: ми маємо штат необхідних працівників - доглядальниць, водіїв, майстрів, які виконують необхідну роботу.
Під час укладання договору - обов'язково зазначте потрібні Вам послуги. А якщо Ви відчуєте потребу в догляді вже після підписання - ми все одно знайдемо вихід.
Не відкладайте на завтра. Телефонуйте та замовляйте книгу
(044) 288 21 98
Телефонуйте в м. Харків: (057) 700 43 77~~~END~~~

~~~START~~~Изменить жизнь к лучшему~~~END~~~


1  2   »


Вход для зарегистрированых:

Для того чтобы иметь возможность задавать вопросы и отвечать на них - зарегистрируйтесь. Если вы зарегистрированный пользователь - введите свой пароль и email
* E-mail:
* Пароль:
Сохранить данные о пользователе
 
Чтобы напомнить пароль - введите только email и пароль Вам вышлют по почте
Ссылки
Продвижение оптимизация сайтов Харьков
эффективное продвижение сайтов в поисковых системах
Рекламное агентство Харьков:
изготовление и размещение наружной рекламы, типография, реклама в метро