Мобильная версия
НОВОСТИ СПРАВОЧНИК ВЕБ-РЕСУРСЫ ВЕБ-ВИЗИТКИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ФОРУМ СТАТЬИ
Баннерообмен
  Украинские 100x100
Юридическое обеспечение портала
Юридическая фирма "ЭВЕРЕСТ"
Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович

taurus@skyland.com.ua

Форум - Медицина и здоровье - ДОПОМОГА ХВОРИМ З ПАРЕЗОМ СТОПИ. О.В.Рябовол.

Самые популярные темы Сейчас на форуме:
0 участников
7 гостей
Добро пожаловать! Вы не зарегистрировались или не ввели пароль.

Медицина и здоровье

Новая тема

~~~START~~~ДОПОМОГА ХВОРИМ З ПАРЕЗОМ СТОПИ. О.В.Рябовол.~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~
Добавить
~~~START~~~Рябовол А.В.~~~END~~~ 27.01.2012; 12:30
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Парез- частковий, неповний параліч, що характеризується зменшенням сили і амплітуди довільних рухів вследствії порушення іннервації відповідних м'язів. Причиною парезу є неповне ураження як периферичного рухового нейрона так і пірамідного шляху. Зниження м'язової сили може виражатися в неможливості виконувати рух проти опору лікаря.

При парезі, незважаючи на зниження сили м'язів, рухи в тому або іншому об'ємі можливі. Парези розрізняють на монопарези, парапарези, тетрапарези. геміпарези.

Для визначення міри парезу, або іншими словами, міри сили м'яза, що збереглася, необхідно перевірити у хворого можливість активних рухів і силу їх, по суглобах при опорі з боку досліджуваного.

Парез виник в результаті порушення кровопостачання, запалення або травми головного і спинного мозку називають центральним. Він сочитается з напругою м'язів, фіксації пораженой кінцівки в певному положенні.

Парези виниклі в результаті захворювання переферических нервів ( запалення, травма, отруєння ) або ділянок спинного мозку, звідки беруть початок ці нерви, називаються периферичними. У цих випадках м'яза стають дряблими, худнуть, кінцівка висить, суглоби розпущені.

Слід відрізняти парез від обмеження рухів ( контрактур ), які виникають при захворюваннях суглобів, м'язів і зв'язок.

При значно збереженій силі м'язів хворi із спастоическим парезом можуть ходити . Хода у такого хворого спастична або паратически-спастическая: хворий йде на випрямлених напружених ногах, човгаючи по статі.

Для полегшення рухів в слабких кінцівках використовують ортопедичні апарати. Апарат складається із індивідуальних гільз гомілки і стопи, шин з`єднаніх між собою гомілковостопним шарніром, вузлів кріплення до кінцівки у вигляді ремінців із стрічки ,,велкро,, Призначається хворим для лікування паралітичної відвисаючої стопи та інших паралітичних деформацій стопи.

http://www.youtube.com/watch?v=NcHmuYupv3A~~~END~~~

~~~START~~~ортезирование/протезирование~~~END~~~




Вход для зарегистрированых:

Для того чтобы иметь возможность задавать вопросы и отвечать на них - зарегистрируйтесь. Если вы зарегистрированный пользователь - введите свой пароль и email
* E-mail:
* Пароль:
Сохранить данные о пользователе
 
Чтобы напомнить пароль - введите только email и пароль Вам вышлют по почте
Ссылки
Продвижение оптимизация сайтов Харьков
эффективное продвижение сайтов в поисковых системах
Рекламное агентство Харьков:
изготовление и размещение наружной рекламы, типография, реклама в метро