Мобильная версия
НОВОСТИ СПРАВОЧНИК ВЕБ-РЕСУРСЫ ВЕБ-ВИЗИТКИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ФОРУМ СТАТЬИ
Баннерообмен
  Украинские 100x100
Юридическое обеспечение портала
Юридическая фирма "ЭВЕРЕСТ"
Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович

taurus@skyland.com.ua

Форум - Культура и искусство - ФЕСТИВАЛЬ ДОПРЕМ’ЄРНИХ ПОКАЗІВ

Самые популярные темы Сейчас на форуме:
0 участников
137 гостей
Добро пожаловать! Вы не зарегистрировались или не ввели пароль.

Культура и искусство

Новая тема

~~~START~~~ФЕСТИВАЛЬ ДОПРЕМ’ЄРНИХ ПОКАЗІВ~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~
Добавить
~~~START~~~Alek$~~~END~~~ 23.03.2006; 21:44
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~Посольство Франції в Україні та Французький культурний центр представляють <b>ФЕСТИВАЛЬ ДОПРЕМ’ЄРНИХ ПОКАЗІВ </b>та <b>НІЧ КОРОТКОМЕТРАЖНОГО КІНО </b>у рамках <b>ФРАНЦУЗЬКОЇ ВЕСНИ 2006</b>, якій відбудеться <b>з 7 до 13 квітня </b>2006 р. у місті Харкові.

Втретє поспіль культурно-мистецький проект “Французька Весна” пройде у квітні у Харкові, та п’яти найбільших містах України – Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі та Донецьку. Найновіше та найцікавіше із сучасного мистецтва Франції буде представлено поряд із класичними традиційними формами мистецтва. У програмі проекту “Французька Весна”: сучасний танець у поєднанні з відео у спектаклі “Шин-Шила”, магічний світ Маркеса у театральній виставі “Макондо”, французький джаз від тріо Жана-Франсуа База, виставка нових графічних образів “Майстри”, концерт органної музики у виконанні Андре Ізуар, а також події, що вже завоювали любов публіки під час минулих фестивалів “Французька Весна”, такі як “Ніч короткометражного кіно” та “Фестиваль Допрем’єрних Показів”.

Кінотеатр “Кінопалац” радий запросити всіх шанувальників кіномистецтва на “Фестиваль Допрем’єрних Показів”:
07.04.06: "<b>І СЕРЦЕ МОЄ ЗАВМЕРЛО</b>”
08.04.06: "<b>МІСЦЯ В ПАРТЕРІ</b>”
09.04.06: "<b>ПАВЛИКИ-РАВЛИКИ</b>”
10.04.06: "<b>АНГЕЛ А.</b>”
11.04.06: "<b>МАРОК</b>”
12.04.06: "<b>ЮНИЙ ЛЕЙТЕНАНТ</b>”
13.04.06: "<b>НЕ СЬОГОДНІ - ЗАВТРА</b>”

<size=9>Генеральний теле-партнер – «Новий канал». Генеральний радіо-партнер – «Європа-плюс Україна». „Французька весна” – на крилах Міжнародних Авіаліній України. Партнери: Асоціація „Юніфранс”, Національний кінопортал KINOKOLO.UA.</size>


<b>І СЕРЦЕ МОЄ ЗАВМЕРЛО </b>(ФІЛЬМ ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ З РОСІЙСЬКИМИ СУБТИТРАМИ)
Реж. Жак Оді ар. Виконавці: Ромен Дюріс, Нільс Ареструп, Ор Атіка, Емманюель Девос, Лін Дан Фам. Тривалість: 107 хв.
У свої 28 років Том, здається, піде шляхом свого батька – буде займатися нерухомістю, цим непорядним бізнесом. Але випадкова зустріч дає йому надію здійснити свою мрію: стати талановитим піаністом, як його мати. Не припиняючи своєї ділової діяльності, він готується до прослуховування. Фільм “І серце моє завмерло” є римейком стрічки 1978-го року “Пальці” Джеймса Тобака.
“І серце моє завмерло” став головним лауреатом 31-ї премії “Сезар”, здобувши 8 нагород, в тому числі Призи за кращий фільм та за кращу режисуру.

<b>МІСЦЯ В ПАРТЕРІ</b> (ФІЛЬМ ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ З СІНХРОННИМ ПЕРЕКЛАДОМ)
Реж. Даньєль Томпсон. Виконавці: Сесіль де Франс, Альбер Дюпонтель, Валері Лемерсьє, Клод Брассер, Сюзанн Флон. Тривалість: 106 хв.
Відома акторка, яка мріє зніматися в еротичних фільмах, надзвичайно обдарований піаніст, який бажає грати для наївних невігласів, колекціонер, що раптом продає колекцію, яку збирав протягом усього життя, юна провінціалка, яка приїхала до Парижа в пошуках долі, тому що бабуся їй сказала: “Я не мала змоги жити в розкошах, то вирішила серед них працювати.”
Всі ці персонажі та їхні друзі зустрічаються під час вечірки в театральній кав’ярні, куди вони приходять, щоб за філіжанкою кави або біфштексом з картоплею фрі поміркувати над невлаштованістю свого життя.
Велика актриса Сюзанн Флон, яка виконувала роль бабусі Джессіки (Сесіль Де Франс), померла в червні 2005 року у 87-річному віці, невдовзі після зйомок фільму. “Місця в партері” присвячуються їй.

<b>ПАВЛИКИ-РАВЛИКИ </b>(ФІЛЬМ ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ З РОСІЙСЬКИМИ СУБТИТРАМИ)
Реж. Олів’є Дюкастель та Жак Мартіно. Виконавці: Валерія Бруні-Тедескі, Жільбер Мелькі, Жан-Марк Барр. Тривалість: 93 хв.
Літо. Марк везе дружину та двох дітей на узбережжя Середземного моря в будиночок, де він ще підлітком проводив канікули. Подув містраль, море холодне, а бойлер старенької вілли не в змозі забезпечити для всієї компанії приємний теплий душ.
Проблеми з сантехнікою, мобільним зв’язком, вкупі з надмірним споживанням морепродуктів призводить до нічної біганини та грюканню дверима на поверхах вілли. Отже, на тлі брехні та нещирості, удаваних та справжніх несподіванок, плутанини та слимаків, равликів, крабів, рапанів та інших морських чудовиськ бажання загострюються, а любовна доля кожного зазнає несподіваних поворотів.
Чекаймо наступного літа?
Фільм “Павлики-равлики” був представлений на Берлінському фестивалі 2005 року у секції “Панорама”. Він отримав разом з “Йди, живи та зростай” відзнаку мережі європейських кінотеатрів “Європа Сінема”, що надається фільмам з секції “Панорама”.

<b>АНГЕЛ А. </b>(ФІЛЬМ ДУБЛЬОВАНИЙ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ)
Реж. Люк Бессон. Виконавці: Джамель Дебуз, Рі Расмуссен, Жільбер Мелькі, Серж Рябукін. Тривалість: 90 хв.
Андре, дрібний шахрай з північних кварталів Парижа, перебивається незначними махінаціями та обманом. Він бреше всім і в першу чергу самому собі. В розпачі, обтяжений боргами, у страшних сумнівах стосовно сенсу життя, він вирішує стрибнути з мосту, коли раптом зустрічає Анжелу, свого янгола охоронця.
Зворушена майже героїчним вчинком цього хлопця, вона вирішує поступово навчити його любові до самого себе та інших, поваги і навіть віднайти трохи гордості. Андре починає по-іншому дивиться на світ, який готовий сприймати його, але він має облишити свою личину великого базіки…

<b>МАРОК </b>(ФІЛЬМ ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ З РОСІЙСЬКИМИ СУБТИТРАМИ)
Реж. Лайла Мар ракші. Виконавці: Моржана Алауї, Матьє Бужена, Ассад Буаб, Фатім Лаяші, Разіка Сімозраг. Тривалість: 100 хв.
Касабланка, час випускних шкільних іспитів.
Безтурботність золотої марокканської молоді з усіма її витребеньками: автомобільні перегони, приятелі, музика, міцні напої, а також перше кохання та острах перед дорослим життям...
Marock, наче невідоме нам Марокко, схоже на сімнадцятилітню Риту, що вирішила жити по-своєму.
Цей перший повнометражний фільм Лайли Марракші. “Marock” був представлений у Каннах в рамках програми “Окремий погляд”, а також на багатьох фестивалях у Марокко.

<b>ЮНИЙ ЛЕЙТЕНАНТ</b> (ФІЛЬМ ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ З СІНХРОННИМ ПЕРЕКЛАДОМ)
Реж. Ксав’є Бовуа. Виконавці: Наталі Бай, Жаліль Леспер, Рошді Зем, Антуан Шапе. Тривалість: 110 хв.
Після закінчення школи полісменів Антуан їде до Парижа, щоб вступити до 2-го підрозділу кримінальної поліції. Каролін Водьє, яка повертається на службу після лікування від алкоголізму, включає юного лейтенанта до своєї групи карного розшуку.
Антуан заповзято опановує професію разом з її підлеглими, а Водьє проникається симпатію до молодого чоловіка, що має вік втраченого нею сина...
Цим новим твором Ксав’є Бовуа ставить себе поряд з Бертраном Таверньє та його фільмом “L627”, знятим у 1992 році на тему буденного життя слідчих відділу наркотиків кримінальної поліції. Наталі Бай дісталася блискуча роль, в якій вона випромінює безмежну людяність, створюючи надзвичайно зворушливий образ. За участь у цьому фільмі вона отримала Сезара “За кращу жіночу роль”.

<b>НЕ СЬОГОДНІ - ЗАВТРА </b>(ФІЛЬМ ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ З СІНХРОННИМ ПЕРЕКЛАДОМ)
Реж. Філіп Ле Ґе. Виконавці: Бенуа Пульворд, Бернар Блош, Анн Консіньї, Констанс Долль. Тривалість: 93 хв.
Життя дійсно несправедливе до Франсуа Бертьє. Якийсь пес завиває всю ніч і не дає йому заснути, вранці його кавоварка вибухає прямо в обличчя, в банку начальник відділу постійно його ображає... Але раптом, наступного дня, все змінюється: пес більше не скавучить, кавоварка готує найсмачнішу каву, а начальник вибачається за свою вчорашню лайку... Що відбувається? Здивований такими примхами долі, Франсуа намагається зрозуміти причини цього. Хіба щось змінилося в його поведінці? Та ні, він залишився таким, як був.
У наступні дні в його житті поселяється успіх. Франсуа непокоїться не на жарт, ніби весь світ змовився на його користь... А може, щастя дійсно є нестерпним?
Філіп Ле Ґе зізнається, що намагався відтворити ту близькість, яку вдавалося передати Вуді Аллен у сценах з двома головними героями під дощем. Отже, саме цей прийом нью-йоркського режисера надихнув Філіпа Ле Ґе на те, щоб поставити Бенуа Пульворда... на колеса!~~~END~~~

~~~START~~~~~~END~~~

~~~START~~~dedasus~~~END~~~ 14.11.2018; 15:49
~~~START~~~ ~~~END~~~
~~~START~~~бесплатный онлайн кинотеатр смотреть фильмы https://vidonm.info~~~END~~~

~~~START~~~tuzmazut~~~END~~~




Вход для зарегистрированых:

Для того чтобы иметь возможность задавать вопросы и отвечать на них - зарегистрируйтесь. Если вы зарегистрированный пользователь - введите свой пароль и email
* E-mail:
* Пароль:
Сохранить данные о пользователе
 
Чтобы напомнить пароль - введите только email и пароль Вам вышлют по почте
Ссылки
Продвижение оптимизация сайтов Харьков
эффективное продвижение сайтов в поисковых системах
Рекламное агентство Харьков:
изготовление и размещение наружной рекламы, типография, реклама в метро